Dørkrans, lang model

Sådan en krans har jeg længe haft lyst til at lave. Måske ikke det mest oplagte valg når man bor i et lille lavloftet bindingsværkshus, men nu skal man jo ikke altid lade sig begrænse af, at man bor lidt småt – hvem siger også, at den absolut skal hænge på døren?

Kransen har jeg bundet på en gammel lavkrans, der var blevet lidt trist at se på. Planterne er også delvis genbrug – jeg har brugt 2 potter vindheks og en enkelt hvid lyng, der havde gjort deres for i år. Derudover har jeg brugt lidt bark, en rest afrikanske kogler, nogle hvide pinde med perler på og så en rigtig skøn remse med rensdyr og en hyggelig klokke, der kunne klimte fornøjeligt, hver gang døren gik, hvis altså ikke døren var så lav, at klokken ville slæbe hen ad jorden. Så nu hænge kransen i stedet på garagen – for der er der plads!

Dette indlæg blev udgivet i Dekorationer og blomsterbinding, Jul og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>