Dekoration med birkebark og hyacinter

Hyacinter er ikke til at undvære her til jul. Desværre har vi en duftallergiker her i huset, det betyder, at hyacinterne kun får lov at være indedøre til de begynder at vise blomst – og dufte – så må de ud! Men der kan man heldigvis også glæde sig over dem.

I år er hyacinterne kommet i en rigtig flot naturkrans af birkebark. Birkebark er et utroligt smukt materiale, der kan forvandle selv simple ting til “guld”. Birkebark kan du købe i hele plader, det er sådan nogle jeg har limet på en ganske almindelig halmkrans, og så er det jo bare at fylde op med dejlige ting som hyacinter, pudemos, kogler og alt hvad du ellers elsker.

Krans med birkebark og hyacinter

Det er utroligt, hvad nogle plader birkebark kan gøre for en helt almindelig halmkrans.

Skal du bruge kransen indendøre, er det en god idé at bruge en oasiskrans i stedet for halmkransen, så kan du også sætte friske blomster i kransen – måske en idé til julebordet?

Dette indlæg blev udgivet i Dekorationer og blomsterbinding, Vinter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Dekoration med birkebark og hyacinter

  1. Landliggeren skriver:

    Hvor er den fin. Jeg vidste slet ikke, at man kan købe birkebark. Noget hurtigere end at lede i skoven, hvor det kan være svært at finde store og gode stykker.

    Tak fordi du lagde linket til linksamlingen med juledekorationer på landliggerbloggen.

    /Birgitte

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>