Forårskrans

Forår er det altså ikke endnu, og hvor længe vi skal vente, er ikke til at sige. Lige nu sender solen striber gennem træerne, mens lidt hvidt fnuller langsomt daler ned.

Vejret kan vi ikke rigtig gøre noget ved, men indendørs kan vi heldigvis snyde lidt og tage forskud på foråret – lidt blomster er godt for sjælen!

Jeg er blevet rigtig glad for denne her forårskrans, selvom forholdet ikke så lovende ud i starten. Kransen er lavet af en oasiskrans, der har fået et gitterværk af grene både ind- og udvendig. Det er netop grengitteret, der gør kransen til noget specielt, men også det, der i starten udfordrede mig. Tålmodighed er en god ting, for det tager tid, og så er det vigtigt, at grenene er tørre og du hele tiden får strammet tråden godt til, så det hele ikke rasler fra hinanden.

Nu hvor kransen er færdig, er jeg glad for at jeg ikke gav op på halvvejen. Hvis sandheden skal frem, måtte jeg kassere mit første forsøg – jeg havde slet ikke fået klippet grene nok – der går temmelig mange til, og heller ikke fået strammet tråden godt nok til, så grengitteret blev alt for løst.

Der var ganske enkelt kun et at gøre – forfra og om igen! Overvejede et øjeblik at droppe det hele og i stedet for sætte birkebark omkring kransen, hvad jeg nu også tror kunne være helt pænt, men det er en helt  anden snak.

Heldigvis var jeg i godt selskab i Ullas Kreative Værksted, og i godt selskab er det bare nemmere at tage kampen op! Her hjemme havde jeg nok pakket skidtet sammen og så taget kampen op en anden dag. Men så havde jeg jo ikke haft min krans at glæde mig over allerede nu.

Det gode ved det er, at nok tager kranse lang tid at lave, men når det først er gjort, kan kransen bruges igen og igen. Det er bare at skifte oasis.

Jeg har allerede lyst til at fylde den med ranunkler – i mange farver eller måske kun i hvidt! Det tror jeg kunne være flot. Bliver det til mere end snakken, får du det sikkert at se.

Har du også lyst til kreative selskab, inspiration og god faglig vejledning, så se her, hvornår Ulla holder kurser.

Dette indlæg blev udgivet i Dekorationer og blomsterbinding og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>