Stilleben i gammel frugtkasse

 

Fin lille opstilling lavet i en gammel frugtkasse

Stilleben med liggende engel

Med en simpel frugtkasse fra grønthandleren kan du skabe det eventyrligste lille univers, der hygger på havebordet eller altanen. Fyld frugtkassen med de skønneste skatte fra naturen – og hvis du er heldig, lander der en engel midt i det hele og fuldender billedet!

Stilleben med liggende engel

Her er hvad jeg har puttet i min kasse:

Allerførst har jeg anbragt et par potteplanter i kassen, nemlig en Skimmia og en flot grågrøn Saxifraga, som jeg desværre har glemt navnet på. Planterne står bare i kassen i deres plastpotter, da man alligevel ikke ser potten. Bliver potterne synlige, gør det ikke noget, så skifter du bare plastpotterne ud med lerpotter.

Derefter har jeg fyldt ud med pudemos og nogle store, flotte grønne pinjekogler. Som pynt har jeg brugt lidt lav, et par echiveria (de grågrønne planter, der ligner husløg), nogle grankviste og lavgrene.

Stilleben med liggende engel

Og så selvfølgelig den skønne, skønne engel. Det er den store engel, jeg har brugt. Synes du den er for stor, kan du også få den i en mindre model.

Stilleben med liggende engel

Sådan blev mit frugtkasse-stilleben, men mulighederne er jo mange og indholdet kan varieres i det uendelige. Måske skal du, næste gang du kommer til grønthandleren, have en frugtkasse med hjem og lave dit helt eget frugtkasse-stilleben. Det ville da glæde mig, hvis du er blevet inspireret – og jeg kan love dig, at det er superhyggeligt at lave!

Stilleben med liggende engel

Rigtig god fornøjelse!

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven, Jul, Vinter og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>