Bordpynt til konfirmation

Bordpynt med birkebark til konfirmationsbordet

- et rigtigt forårsbord!

Da min datter skulle konfirmeres, ville hun gerne have et tema med birk, og det fik hun. Det blev et dejligt forårsbord med en uhøjtidelig stemning og masser af birk som bordpynt – her kan du se resultatet…

bordpynt til konfirmationSelvfølgelig skal der levende lys på bordet og gerne mange. Så birkestammer blev savet ud i forskellige længder og der blev boret hul i toppen, så der kunne sættes en lysholder i til fyrfadslys. Så blev birkestammerne fordelt med rund hånd ned ad bordet.

bordpyt til konfirmationBorddekorationerne blev også lavet som birkestammer…Også i forskellige længder – de små blev pyntet på toppen, de store på midten.

bordpynt konfirmation

Midt på bordene blev der pyntet med en oasiskrans – naturligvis med birkebark og små barkblade. Rundt om kransen har jeg bundet lidt groft snor og lidt efeuranker.

bordkort til konfirmation

De små barkblade blev også brugt som pynt på bordkortene.

Bordpynt til konfirmationBirkestammerne er lavet af små cylinder oasis med bark omkring. Birkebarken er bundet på med vindseltråd.

Bordpynt til konfirmation

De høje stammer er lavet af 3 cylinder oasis sat sammen med grillspyd. Her har jeg bundet birkebark på foroven og forneden, så der bliver et stykke oasis frit i midten, hvor der kan pyntes med blomster. De store birkestammer har fået mos på toppen.

bordpynt konfirmation

Til borddekorationerne har jeg brugt roser og nelliker fra blomsterhandleren, og så har jeg suppleret med fine forårsvækster fra haven for at give dekorationerne lidt lethed og liv. Materialer til bordpynt – Oasis, birkebark og lysholdere – kan du købe hos din blomsterhandler eller i min webshop.

Er du interesseret kan du finde det her:

Birkebark i plader

Birkeblade

Oasiskrans

Oasis cylinder

Lysholdere til fyrfadslys

Dette indlæg blev udgivet i Dekorationer og blomsterbinding, Forår og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>