Forårsdekoration af den store og lækre slags

Forårsdekoration med stor moskrans

Julen er ovre, så nu kan det for min skyld godt se at blive forår, jeg er nemlig ikke så meget for det der vinterhalløj.

Det ser dog ud til at jeg må væbne mig med tålmodighed lidt endnu, for lige nu er der frost og sne og påskeklokkerne står med hængende hoveder og venter også på mildere dage. I mellemtiden vil jeg så glæde mig over, at dagene trods alt bliver længere, og lyset tager til, og solskin på en frostklar dag er faktisk også rigtig smukt!

Og så kan man jo altid drømme lidt om forår og om en stor og lækker forårdekoration – en af dem, der får barometeret til at stige – i hvert tilfælde humørbarometeret!

forårsdekoration af klaus wegener

Det er lige præcis, hvad denne her forårsdekoration gør ved mig. Dekorationen er lavet af den tyske florist Klaus Wegener. Ja jeg har skrevet om ham før, han laver nemlig de skønneste ting, og jeg er stor fan!

Klaus Wegener laver forårsdekoration

Se i videoen her, hvordan Klaus Wegener laver den flotte forårsdekoration. Det kan du også gøre!

Så har du mos tilbage fra julen, pudemos og/eller almindelig skovmos, så er det da bare om at komme igang. Halmkrans, romernåle, vindseltråd og elefanttråd finder du i min webshop eller hos blomsterhandleren.

Det er nok lige tidlig nok endnu med de små forårsblomster, men moskransen den kan vi godt lave nu. Så er vi klar, når vejret er klar, og så kan vi lynhurtigt knalde en imponerende forårsdekoration på bordet!

Dette indlæg blev udgivet i Dekorationer og blomsterbinding, Forår og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>