Lærkekogler til krukkerne

Flot pynt med lærkekogler til efterårets- og vinterens krukker

Trænger dine krukker til at blive peppet lidt op? Ja, så er der heldigvis masser af skønne planter, der står flotte her i efteråret og det meste af vinteren med.

Men du kan også i stedet vælge at pynte dine krukker med en flot top lavet af en trådbowle pyntet med lærkekogler – og den holder med garanti hele vinteren med.

Trådbowle med lærkekogler

Du skal bruge er en trådbowle, der passer til krukkens diameter. Trådbowlerne kan du få i flere størrelser, det er den største, jeg har brugt her. Og så lærkekogler naturligvis – en stor portion lærkegrene med kogler på, dem kan du finde i skoven. Blomstertråd får du også brug for til at binde grenene fast med og så tålmodighed, men den må du selv skaffe. For det er et lidt tidskrævende projekt, men super hyggeligt og alle anstrengelserne værd og så er det heldigvis også en langtidsholdbar ting.

Trådbowle med lærkekogler

Det kræver lidt tid og en god portion lærkekogler, men så har støbejernskrukken også fået sig en flot hat, som vi kan glæde os over rigtig længe.

bowle med lærkekogler

 Og når Kong Vinter så sørger for den sidste finish med rimfrost på lærkekoglerne, så bliver det ikke meget bedre. Naturen kan bare noget.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Krukkeplanter, Vinter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>