Skøn buket med frøstande og metal allium

Skønne metal allium i godt selskab

Jeg eeelsker de skønne metal allium, der bare er gode i så mange sammenhænge, f.eks. i buketter.

Buket med agapantus og metal allium

Agapantus er sendt i vinterhi, men forinden blev de smukke frøstande klippet af. De er flotte og holder længe i en buket – og det gør metal allium jo også :-) og da de klæder hinanden godt, var det oplagt at sætte dem sammen.

buket med metal allium

Et par andre langtidsholdbare ingridienser blev tilsat.

Den smukke, lette fontainegræs, som er min yndlingsgræs. Det er en etårig græs, men hvis du er heldig har den smidt lidt frø inden den takker af, og så dukker den næste sommer op hist og her i din have.

Nogle blåduggede valmuekapsler. De smukke skulpturelle frøstande fra opiumsvalmuen, der også er etårig, men også er meget generøs med sine frø og derfor trofast dukker op i haven år efter år og som regel i rigelige mængder. Men pyt – den er nem at rykke op, hvis du skulle få for mange.

Lidt hvidt må der til – bare et par stilke til at spille sammen med sølvfarven fra metal allium. Ornithogalum der også er en af mine favoritter – er en smuk og uovertruffen buketblomst med et langt vaseliv. Så når Ornithogalum også kaldes for Gartnerens Død, så er det ikke helt uden grund.

bukte med metal allium

Har du endnu ikke fået investeret i et par metal allium, så kan du få dem i min webshop.

Dette indlæg blev udgivet i Dekorationer og blomsterbinding, Efterår, Haven og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>